Cascoverzekering voor import auto’s

Importverzekering De Jager Assurantien

U wilt een auto importeren, hoe fantastisch is het dan om uw auto zelf op te halen uit België of Duitsland en voorzien van Cascodekking op de openbare weg?

Op exportkentekens vanuit het buitenland is normaliter slechts enkel WA-dekking mogelijk. Dat wilt u niet natuurlijk! De Jager Assurantiën heeft daarvoor samen met Bolsenbroek & Partners als auto importadviseurs en taxateurs een unieke Casco-Polis (all-risk verzekering) ontwikkeld om uw aangekochte auto met een gerust geweten naar zijn nieuwe thuisland te rijden. Dit is écht uniek in de auto-importwereld!

Wilt u vervolgens op professionele en fiscaal juiste wijze het importtraject voltooien? Dan is Bolsenbroek & Partners (B&P) graag uw partner! 

B&P kan voor u het complete importtraject (bpm/rdw etc.) verzorgen. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen, is de auto zoeken, onderhandelen en kopen. Voordat u de auto aankoopt, kunt u door B&P geheel vrijblijvend de laagst mogelijke rest BPM laten bereken. Het RDW-traject en de formaliteiten rond de bpm-aangifte voert B&P vervolgens eveneensgraag en goed voor u uit. B&P levert hiervoor echter ook een ‘do it yourself-service’.

Voldoet u aan de volgende voorwaarden;

  • Minimale leeftijd 25 jaar
  • Minimale dagwaarde auto € 25.000,00
  • Maximaal nieuwprijs € 100.000,00 incl. BTW en BPM
  • Afwijkende dagwaarde/nieuwprijs? Contacteer ons voor de eventuele mogelijkheden
  • Ten minste 5 schadevrije jaren

Meer informatie over de verzekeringsmogelijkheden?
Neemt u dan telefonisch contact op met 026-3332456 en/of via onderstaand contactformulier. U wordt binnen 1 werkdag teruggebeld.