Referenties

Jack Paymans/Olaf Nikkels
Nederlands Contra Expertise en Taxatie Bureau

“VERZEKERINGEN!!”

In algemeen economisch opzicht is verzekeren een vreemd fenomeen. Je betaalt immers voor iets wat je eigenlijk hoopt nooit mee te hoeven maken. Wat koop je dan eigenlijk?

ZEKERHEID.

Dat denk je dan tenminste, maar als je daadwerkelijk wordt geconfronteerd met een desastreuze brand, grote waterschade of een grote stormschade dan staat je leven echt op zijn kop.

En dan moet dat “product” waar je vermoedelijk jaren voor hebt betaald zich gaan bewijzen.

Ik kan uit ervaring mededelen dat voor een verzekerde het gehele proces van schadevaststelling geen sinecure is waarbij slapeloze nachten niet ongebruikelijk zijn.

Je kunt dan maar beter hopen dat je goed wordt bijgestaan door goede adviseurs (contra-experts) maar zeker ook een goede tussenpersoon is dan van onschatbare waarde, voor het behartigen van je belangen.

Louise de Jager uit Oosterbeek is een voorbeeld van een dergelijke adviseur.

Een echte, zeldzame professional! 

Louise is er niet alleen als het gaat om het afsluiten (verkopen) van een verzekeringsproduct maar zij is er vooral als dit “product” zich moet bewijzen bij een schade.

Louise is als een tijger die ook een “vuist” kan maken richting de verzekeraar.

Ze kent de voorwaarden, weet waarover ze praat en kan daadwerkelijk dingen bij verzekeraars gedaan krijgen, ze is altijd bereikbaar, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, kortom echte balls and brains voor de verzekerde.

Een dergelijk kantoor is zeldzaam in de huidige hectische tijden.

Wij als expertisebureau hebben haar de afgelopen jaren bij diverse grote schades meegemaakt en kunnen niet anders dan stellen dat Louise echt toegevoegde waarde geeft. 

 

Coen de Smidt
Manager co assurantie-brand
SUREbusiness

Het professionele intermediair zoekt verbinding met reguliere verzekeringsmaatschappijen maar werkt ook daar waar gewenst samen met een Beurs Makelaar, laatstgenoemde in de rol van placing broker.

De Jager Assurantien uit Oosterbeek behoort op zeker tot deze categorie. Leading Lady Louise de Jager heeft een loepzuivere kijk op de markt en de mogelijkheden die er zijn om tot het beste verzekeringsvoorstel te komen voor haar relaties.

Zelf heb ik het genoegen gehad om een aantal keren met Louise de Jager op bezoek te gaan bij een relatie of een prospect. Haar kennis en kunde maakt dat het te volle een bundeling van krachten is.

Het is fijn om met je samen te werken Louise waarbij gesteld dat spreekwoordelijk de eieren door jou niet in één mandje worden gelegd. Het is altijd goed dat er voor je relaties iets te kiezen valt.

 

Swiss Health Supplements BV

De Jager Assurantiën is al jarenlang onze betrouwbare partner en provider op het gebied van verzekeringen.

Door efficiënte communicatie en korte lijnen regelt mevrouw De Jager onze verzekeringsdossiers naar volle tevredenheid. 

Ook de schade afhandeling is altijd netjes door ze geregeld waardoor de continuïteit van onze bedrijven altijd gewaarborgd zijn tijdens en na schade.